Veilig Intern Transport

De ARBO-wet verplicht de werkgever om personen (werknemers) die werken (ook incidenteel gebruik valt hier onder) met interne transportmiddelen met een eigen aandrijving zoals de heftruck, kooiaap, hoogwerker, reachtruck, hijsinstallatie en de Elektrische Pallet Truck voldoende instructie te laten geven. Werken met deze interne transportmiddelen kunnen gevaren met zich meebrengen.

Klassikale training / Competentietest

BKG Training & Consultancy BV kan jullie medewerkers voldoende onderricht laten worden door middel van een klassikale training of door middel van een competentietest. Over het algemeen vinden de genoemde opties bij u op locatie plaats, zodat de medewerkers voor jullie eigen interne transport middelen worden opgeleid.

Klassikale training

De training vindt in groepsverband plaats. Er wordt theorie en praktijk behandeld. Uiteraard worden er bedrijfsspecifieke onderwerpen behandeld. (Voor medewerkers zonder ervaring)

Competentietest

De personen worden in 2-tallen getoetst op de vaardigheden die ze moeten bezitten om de heftruck, kooiaap, hoogwerker, reachtruck, hijsinstallatie en de Elektrische Pallet Truck op de juiste (veilige manier) te bedienen. De competentietest duurt 1 uur per 2 personen. Door gebruik te maken van de competentietest wordt er arbeidstijd bespaard. De medewerkers kunnen voor of na de toetsing gewoon weer aan het werk. Het combineren van een aantal onderdelen is ook mogelijk. (Voor medewerkers met ervaring)

arrow_upward